Logotyp Lokalt i Dalarna - Dalarnas största gratistidning
innebandy

Nära första poängen för Skogsgymnastiken

NORBERG. Nära, men Skogsgymnastikens IBS herrar får fortsätta att jaga första segern i innebandyfemman. Senast föll de med knappa 6-8 mot IK Råby Västerås.

Resultatmässigt har det hittills varit en jobbig comeback för Norbergsklubben.
När sex matcher är spelade står laget kvar på noll poäng och ligger på sista plats i division 5-serien.
Men i mötet med serietvåan IK Råby var det nära att första poängen kom. Halvvägs in i sista perioden reducerade Skogs Simon Lejon till 5-6, men bara minuten senare kom 5-7.
Till slut vann hemmalaget med 8-6 efter att Skogsgymnastikens mål gjorts av Axel Henriksson 2, Simon Lejon 2, Alfred Hemming och Simon Fors.
Noteras kan att Skogs kom till spel utan avbytare, det vill säga målvakt och fem utespelare.
Sista matchen innan jul- och nyårsuppehållet spelar Skogs på fredagskvällen, då hemma mot Barkarö SK.

Skogsgymnastikens damer var spelledigt den gångna helgen och ligger kvar på jumboplatsen i division 3 med sin enda poäng.
Skogs spelar nästa match på måndagskvällen – då mot Lillån IBK på bortaplan. Lillån har hittills fått ihop elva poäng på sex matcher.
Skogs har sedan uppehåll och spelar inte förrän den 5 januari, då hemma mot Kumla IBK