Stefan har drivit Wiener-Condiset sedan 1993.
– Jag praktiserade först på konditoriet och fick sedan fast anställning, berättar han.
Två månader senare, i augusti 1993, började brodern Johan i verksamheten.
Kollegorna tycker att det gått bra att jobba ihop.
– Det har varit fantastisk, vilken resa, summerar bröderna de gångna 30 åren.
– Från att det gick lite ”halvknackigt” till den succé det varit de sista fem, sex åren. Det har varit helt underbart, tycker Stefan.
Förut tyckte Stefan att det var roligast att baka tårtor, men nu gläds han mest av att baka matbröd.
– Det är ett roligt yrke, säger Stefan som genom året förnyat och modifierat bakverk och matbröd.
Båda bröderna tar hand om bageriverksamheten och lämnar försäljningen till andra anställda.
Företaget har många stammisar som besöker dem. En av dessa är Madelene Långstedt som besökte cafét tillsammans med barnbarnet och för att handla krämbullar och smörgåsar.
– Jag går ofta hit och handlar, säger hon.
Denna jubileumsdag kostade mazarinerna och vaniljbullarna fem kronor styck.
Tårtorna som såldes var endast 1993 års sortiment; Carl-Gustav-, grädd-, Schwarzwald- och prinsesstårta.
– I vanliga fall har vi oändligt många tårtor, upplyser Stefan och Johan fyller i att de är ett 25-tal.
Bageriet köper alla ingredienser från två stora grossister. Att handla närproducerat kan vara knepigt.
– Vi får ägg från Alsbo ägg, men kan inte handla från Grådö då de endast har förpackningar med en liter grädde. Vi vill ha tio och 20 liter, förklarar Stefan.
Under dagen arrangerades en kvittotävling där Rosita Hols och Moa Lindh vann 1 000 kronor i presentkort.