Logotyp Lokalt i Dalarna - Dalarnas största gratistidning

Tolv mål räckte inte till seger

KRYLBO. Fem matcher spelade och fortfarande är Krylbo AIS obesegrat i innebandyfemman. Senast kom första poängförlusten när bortamatchen mot Rättviks IBK slutade 12-12.

Kais är tillbaka i seriesystemet och jakten på seriesegern i division 5 är i gång. Fyra segrar och en oavgjord hittills.
I senaste matchen, en tidig seriefinal, blev det 12-12 mot Rättviks IBK på bortaplan.
En match som Krylbo ledde med 7-3 efter första perioden och 9-6 efter två perioder.
Men i sista perioden gick hemmalaget upp till ledning 11-10 och 12-11.
Det skulle dock bli en poäng för Kais; Christian Persson kvitterade till 12-12 när drygt två minuter återstod.

Flest poäng i Kais gjorde Andreaz Swahn – tre mål och fem assist. Det var för övrigt hans första match för säsongen. Flest mål gjorde Christian Persson, sex till antalet.
Krylbo toppar tabellen två poäng före Rättvik, som dock har en match mindre spelad. Trea ligger Sundborns GoIF som har vunnit sina tre spelade matcher.
På fredagskvällen spelar Krylbo AIS nästa match, då hemma mot Borlänge IBK som har två segrar och två förluster.