ANNONS

“Vi vill vara med och utveckla fotbollen i Dalarna genom att erbjuda klubbarna och spelarna bättre möjligheter till spelarutbildning”, berättar Erik Eriksson, koordinator för det nystartade fotbollscamp som tar plats i Falun i Mono Loco Generations regi.
Foto: Dreamstime

Nystartat fotbollsläger i Falun

Falun utgör hemmaplan för ett nystartat fotbollsläger på Kopparvallen i juli. Som arrangör hittas friska fotbollsformationen Mono Loco Generation.

– Ett mycket ambitiöst fotbollscamp där flickor och pojkar födda 2005-2008 erbjuds att under en vecka träna med några av Dalarnas bästa tränare, förklarar bolltrollarlägrets koordinator Erik Eriksson.
Under juli månad anordnar Mono Loco Generation ett fotbollscamp som utformats med inriktning att tillgodose individuell utveckling hos spelarna. Därav kommer också de elitmeriterade ledarna lägga mycket energi på personlig feedback.

Mono Loco Generation huserar över tre 5 A Side-planer med FIFA-certifierat konstgräs i Främby Hallar – “gamla Scania” tillika samma lokal som nya klätterhallen.
– Vi vill vara med och utveckla fotbollen i Dalarna genom att erbjuda klubbarna och spelarna bättre möjligheter till spelarutbildning.
– Både i klubbarnas egna regi via tillgång till planer samt i de aktiviteter som Mono Locos verksamhet arrangerar, som exempelvis fotbollscamps, berättar Erik Eriksson.

För de aktiva är det från måndag till fredag fullt fotbollsfokus, och namnen på ledarstaben är enligt följande:
*Leif Fjägerås, målvaktstränare (tidigare målvaktsansvarig i Kvarnsvedens IK, inklusive Damallsvenskan)
*Alessandro Zavan (tidigare Serie A-kontrakterad spelare i Crotone)
*Marcus Pereira (tränare för Forssa BK U19, tidigare Portugal-proffs)
*Daniel Killgren (tidigare tränare Dalkurd FF U19 samt tidigare Superettan-spelare med IK Brage)
*Jenny Andersson (distriktsförbundskapten i Dalarna för flickor 15 år)

Erik Eriksson låter meddela att ytterligare information för deltagare och fotbollsfantaster i allmänhet står att finna på Mono Loco Generations digitala domäner.

Erik Eriksson. Foto: Mono Loco Generation
Facebook

ANNONS

ANNONS