Logotyp Lokalt i Dalarna - Dalarnas största gratistidning
innebandy

Krylbo AIS tappade efter första perioden

AVESTA. Ledning med 3-2 efter en period – men sen var det roliga slut för Krylbo AIS. I hemmahallen blev det förlust i innebandyfyran mot Långshyttans IBK med 7-11.

Nu återstår bara en match av innebandysäsongen och även den spelas hemma, på söndag ska Krylbo AIS möta tabellfemman Sundborns GoIF.
Den näst sista matchen slutade med förlust mot Långshyttan, det trots att Kais ledde med 3-2 efter första perioden.
Men i den andra vände gästerna inför 50-talet åskådare och när halva matchen var spelad stod det 3-6 på matchtavlan. Därefter var aldrig Kais nära att gå i fatt.

Hemmalagets mål gjordes av Elias Muhtedi-Kara 3, Kristoffer Mosell och Christian Persson. Noteras kan att Sebastian Lundwall stod för tre assist.