ANNONS

Dalaförankrade TH1NG har säkrat vidare samarbete med amerikanska kommunikationsbjässen Cisco.
Foto: Dreamstime

Dalakopplade digitalkrafter avancerar på världsmarknad

TH1NG noterar ett väl etablerat samarbete med Cisco.

Ett samarbete som inom IoT-området nu fördjupas och ser TH1NG kvalificera sig till en ny partnernivå kallad Cisco IoT Solution Partner.
– Vi får möjlighet att jobba med ny och branschledande teknik, samt tillgång till ett världsomspännande nätverk, berättar vd:n Klas Westholm.

TH1NG beskriver sig som en av få Ciscopartners i världen som kan integrera sin IoT-mjukvaruplattform, IoT Open, med så kallade edgeappar direkt i Ciscos nätverkshårdvara.
Vilket skapar möjligheter att exekvera affärslogik längre ut i nätet på ett tryggt och skalbart sätt.

Affärskritiska IoT-tjänster kan därmed även fungera utan uppkoppling.
IoT förklaras inte sällan som “Sakernas internet”. Vardagsföremål som hushållsapparater, kläder och accessoarer, men även maskiner, fordon och byggnader, med inbyggd elektronik och internetuppkoppling, vilket gör att de kan styras eller utbyta data över nätet.
TH1NG sägs nu via sitt senaste framsteg kunna göra anspråk på en unik position i Norden, och därtill en lämplig sådan för att på sikt kunna nå ut på en globalmarknad med plattformen IoT Open.

På blågul mark har man kontor alternativt verksamhet i bland annat Falun, Borlänge, Hedemora, Stockholm, Göteborg, Karlstad och Linköping.
Klas Westholm, vd vid TH1NG, uttalar sig i en kungörelse från företaget. Han gläds åt en vidareutvecklad samverkan och möjligheterna denna innebär.
– Vi är mycket stolta och glada att få möjlighet att fördjupa samarbetet med Cisco och jobba närmare tillsammans med nya och spännande IoT-lösningar.
– Som Cisco IoT Solution Partner får vi möjlighet att jobba med ny och branschledande teknik, samt att vi även får tillgång till ett världsomspännande nätverk, vilket ger oss möjlighet att snabbt växa tillsammans med Cisco på en större marknad, redogör Westholm.

Facebook

ANNONS

ANNONS