ANNONS

Andreas Lyktberg och hustrun Claudia är tacksamma för den positiva responsen sedan öppnandet, och på julafton bjuder de på lunch för de som är ensamma.
Foto: Rose-Marie Eriksson

Rembostugan bjuder ensamma på jullunch

Rembostugans nya ägare, Andreas Lyktberg och hustrun Claudia, öppnade för gäster i månadsskiftet oktober-november. Nu bjuder han på jullunch för den som inte har någon att fira jul med.

De nya ägarna fick snabbt positiv respons men sen kom nya restriktioner på grund av ökad smittspridning. Andreas Lyktberg är trots allt positiv och nu händer det saker på självaste julafton.
– Vi kommer att ha öppet hela julafton och ingen ska behöva fira julen ensam, därför bjuder vi på lunch mellan klockan 11.00 och 14.00, säger han.
På frågan hur verksamheten har gått sedan öppnandet blir svaret:
– Det blev en jättebra början och vi fick positiv respons, men det är svårt för alla i de här tiderna. Vi har ändå haft väldigt många som kommit hit och stöttat oss, säger Andreas.

Han säger vidare att de har haft många pensionärer som matgäster, och den svenska husmanskosten är uppskattad.
– Strömming är populärt, och en del parkerar utanför för att få maten levererad utan att gå in. Fredagar kommer många tidigt då vi har wallenbergare på menyn, säger Andreas Lyktberg och tillägger:
– Till helgen kommer vi förmodligen att ha fullständiga rättigheter också.

Facebook

ANNONS

ANNONS