ANNONS

När kärestan Michelle Nordin fyllde år fixade Alexander Högbom en grattishälsning från “Hollywoodfrun” Gunilla Persson. “Tycker Gunilla är en extremt färgstark person och Sveriges nu främsta underhållare. Jag skickade förfrågan till ett företag som förmedlade grattishälsningen och Gunilla var såklart på”, berättar Högbom.
Foto: Privat

Ludvikatjejen Michelle grattades av “Hollywoodfrun” Gunilla Persson

LUDVIKA En Ludvikaböna fyller 27 jordsnurr. Då anländer en grattishälsning som färdats 870 digitala mil. Från Pacific Palisades i Los Angeles till Timmermansvägen 27 i Marnäs.

Från Gunilla Persson till Michelle Nordin.
– Jag tror hon tycker att det är det finaste hon någonsin fått, resonerar tilltagets anstiftare tillika Michelles sambo, Alexander Högbom.

Ludvikatjejen Michelle Nordin fyllde nyligen 27 år. Det traditionella uppmärksammandet från familj och vänner fick i år även ett bonusinslag av smått extraordinär sort.
En videohälsning från Gunilla Persson.
Ja, den Gunilla Persson.
“Svenska Hollywoodfruar”-personligheten som sedan sitt intåg i tv-rutan inte gått många förbi.

Alexander Högbom, sambo till Michelle tillika bekant som musiker och festivalchef, är det här ditt påfund?
– Ja.
– Jag tycker Gunilla är en extremt färgstark person och i mitt tycke Sveriges just nu främsta underhållare. Jag skickade en förfrågan till ett företag som förmedlade grattishälsningen och Gunilla var såklart på, berättar han metoden bakom den ytterst oväntade gratulationen.
Hur reagerade Michelle på en dylik hälsning från dylik person?
– Michelle blev glatt överraskad, och jag tror hon tycker att det är det finaste hon någonsin fått.

Skulle man kunna tänka sig en upplaga av ett program med lokala kändisfruar och kändismän, inspelat i Ludvika och bara med Ludvikafolk?
Alexander Högbom certifierar omedelbart scenariot med kvalitetsstämpel, och vidgar tankegodset ytterligare ett något explicit snäpp.
– Det skulle nog kunna bli en succé, fastslår han.
Och utvecklar:
– Och inte bara en succé här, utan i hela landet till och med. Samma koncept fast på bergslagsmål och fulöl.

Vem vill du själv ha en grattishälsning av när du fyller år?
– Då skulle jag nog vilja ha en hälsning från “Göstas farsa”, spelad av Mattias Silvell i Lukas Moodyssons serie ”Gösta”.
Varför från just honom?
– Jag såg serien i ett enda svep under semestern.
– När jag vaknade morgonen därpå så kände jag en tomhet och att jag för alltid kommer sakna “Göstas farsa”, i och med att det antagligen inte kommer några fler avsnitt.

Facebook

ANNONS

ANNONS