ANNONS

Alexandra Magnusson och Veronica Lindgren.
Foto: Veronica Rigtorp

Julhandel med restriktioner i Ludvika

I år planerar de flesta för en pandemi säker julhandel. Så här tänker Unika Ludvikas centrumutvecklare kring detta.

– Det glädjer oss att se alla idéer och kreativa lösningar medlemmarna fixar och grejar med. Värmer oss att handeln inte backar utan ändå vågar tro på framtiden och vår handel, säger Veronica Lindgren, centrumutvecklare på Unika Ludvika.
– Vi har fått någon kommentar att inte uppmana till köer och trängsel, men vi litar på handlarna och vet att de gör allt i sin makt för att leva upp till restriktionernas regler. Så fortsätt kämpa på, uppmanar Alexandra Magnusson, centrumutvecklare på Unika Ludvika.

“Finns det behov av trängselvakt så tveka inte att höra av er, så försöker vi självklart hjälpa er”, meddelar Alexandra Magnusson och Veronica Lindgren.
Detta gäller i första hand för Unika Ludvikas medlemmar.
Under Black Fridayfanns till exempel trängselvärdar i Gallerian.

Under julskyltningssöndagen fanns också värdar i gallerian. Då stod också UF-företag med flera med avstånd på gågatan. Postlåda att lämna önskelistan för barnen fanns på Carla-scenen.
Tomten fanns också på plats, men inget man i förväg annonserade för att slippa folksamling runt honom. Det fick bli en glad överraskning för de som gick förbi.
Skyltfönstertävling som ger möjlighet att vinn Lions vandringspokal, sker på Facebooktävling och röstning.
– Efter julskyltningen var det många som tyckte att de flesta efterföljer restriktionerna bra, i stadskärnan, säger Veronica Lindgren.

Facebook

ANNONS

ANNONS