Logotyp Lokalt i Dalarna - Dalarnas största gratistidning
Lena Lindblom är multidimensionell terapeut.
Foto: Lisa Björklund

Medium inför 2023: “Andevärlden vill att vi ska lära oss att lyssna på våra hjärtan”

Lena Lindblom kallar sig multidimensionell terapeut vilket innebär att hon använder sig av många olika tekniker inom kinesisk medicin såsom massage, akupressur, koppning, lymfmassage, med mera. Hon är också ett frekvent anlitat medium. Men vad är hennes syfte? Här är lite fakta om Lena Lindblom.

Hur länge har du arbetat med det här?
– Jag har alltid varit intresserad och fått till mig saker. Tarotkort har jag lagt sedan jag var 14 år men jag visste inte att det fanns en andevärld förrän långt senare. Kompisar med bekymmer har alltid dragits till mig och jag är nyfiken på allt.

Ditt yrke?
– Är undersköterska och skötare på ett gruppboende. Jag arbetar också med healing. Jag vill att människor ska må bra och försöker hitta nycklarna tillsammans med dem, vare sig det är psykiska eller fysiska besvär.

Lena Lindblom.

Hur gör du när du lägger tarotkort?
– Jag har haft mina kort länge och är rädd om dem. Jag lyssnar på andevärlden och energin som finns, korten är ett hjälpmedel för det jag ska säga.

Hur säker är du på det du siar om?
– På ja- och nej-frågor är jag inte så säker. Andevärlden är inte så noga med exempelvis vilken partner du ska välja. Andevärlden vill att vi ska lära oss lyssna på våra hjärtan. Du måste lära dig själv, jag kan ge redskapen till hur du lyssnar på dig själv. Vi är här på jorden för att lära oss. Vi måste våga tro på oss själva, lärdomen handlar om att älska oss själva. Jag har spått mycket framtid men har lärt mig att människor glömmer bort att gå igenom det de ska i nuet. Hur ska du kunna utvecklas om du bara sitter och väntar? Man måste göra lite själv också.

Hur mycket arbetar du som multidimensionell terapeut?
– Periodvis väldigt mycket, ibland 30 till 40 procent, men just nu 10 procent. I vår kommer jag ha en kurs som handlar om att stärka sin egen energi.

Diplom som intygar att innehavaren har god kännedom om spiritualismen.

Varför gör du det här?
– Människor är så nyfikna på framtiden men framtiden är inte där vi lever. Det viktigaste är att få redskap till att må bra idag. Om jag mår bra idag så skapar jag en bra framtid. Det är mitt huvudskapliga syfte med mitt arbete.

Du säger att 2023 handlar om att våga gå framåt och hitta energi. Hur då?
– Vi behöver säga stopp till stressen. Jag önskar att 2023 ska vara ett år där vi tillåter oss att vara oss själva och inte låtsas för att vi måste hålla ihop inför någon annan utan att vi tar hand om oss. Har man för stor arbetsbelastning måste man sätta stopp. Man ska inte jobba mer än man klarar av. Samhället är i obalans. Den tekniska utvecklingen har gått fort och vi har ett samhälle som styrs av ekonomi. Vi ska producera mer och det ska skäras ner. Vi glömmer bort människan.

Facebook

Populärt på webben

Läs senaste numret av Lokalt i !

Artiklarna i E-tidningarna går även att lyssna på!