Logotyp Lokalt i Dalarna - Dalarnas största gratistidning
Elaine Hillerström visar utställningen Starka kvinnor på Brunnbäcks Herrgård.
Foto: Privat

Starka kvinnor på Brunnbäcks herrgård

FOLKÄRNA ❚ Den 11 juni har Elaine Hillerströms utställning Starka kvinnor vernissage på Brunnbäcks herrgård. I samband med utställningen kommer Elaine hålla en föreläsning i ämnet.
Elaine Hillerström är uppvuxen i Dalarna men bor nu i Västerås. Hennes utställning Starka kvinnor åker nu runt på en turné i Sverige.
– Den handlar om ett antal kvinnor som alla varit med om svåra och tuffa erfarenheter genom livet, men som tagit sig förbi detta och står idag starkare i sig själva, beskriver Elaine som låtit kvinnorna välja ett djur som representerar vilka de är.
På varje utställningsplats föreläser Elaine om utställningen och dess budskap. På hennes hemsida, www. hillerstroms.com, finns även en länk till tillhörande podd där du får veta mer om kvinnornas berättelser.
– Det grundläggande budskapet handlar om att vi alla behöver lyfta blicken, kanske ibland tänka om och helt enkelt vara mer öppna och rädda om varandra utan att döma eller skada våra medmänniskor, anser Elaine.
Nu planerar Elaine att göra en uppföljning genom att belysa ett antal män som varit med om tuffa saker i livet. Utställningen Starka män planeras vara klar 2024. Den som känner sig träffad är välkommen att ta kontakt med Elaine.
[YouPlaySinglePlayer video="2847,1874,389607" floating="3" ap mute nt=30]
Facebook

Populärt på webben

Läs senaste numret av Lokalt i !

Artiklarna i E-tidningarna går även att lyssna på!