Logotyp Lokalt i Dalarna - Dalarnas största gratistidning
IK Brage. Fotboll. Superettan. Borlänge
IK Brages ena tränare Janne Mian.

IK Brage har fått en bra start

BORLÄNGE. IK Brage var ett tag serieledare i superettan. Men hemmalaget Helsingborgs IF kvitterade i tisdagens match till 1-1 – som också blev slutresultat.

Vi kan konstatera att Brage har fått en bra start på serien. Först seger hemma mot Varberg BoIS och sen oavgjort mot Helsingborgs IF på bortaplan.
De fyra poängen betyder en femte plats i en serie som leds av Landskrona på lika många poäng som Brage.
Brage ledde med 1-0 i paus på Olympia efter ett kontringsmål av Johan Arvidsson.
I andra halvlek kvitterade HIF som tränas av Klebér Saarenpää som lämnade Brage inför årets säsong.

Nästa match spelar Brage på söndag, då borta mot Örgryte IS. Därefter är det hemmamatch mot Landskrona BoIS den 21 april.