Logotyp Lokalt i Dalarna - Dalarnas största gratistidning
IK Brage, superettan. fotboll
IK Brage. l

Henry såg till att Brage tog en poäng

BORLÄNGE. IK Brage hakar på toppen i superettan och senast kom fjärde raka matchen utan förlust. Hemma blev det 1-1 (0-1) mot serieledaren Landskrona BoIS.

Två segrar och två oavgjorda och placering i toppen, det vill säga en tredjeplats. Det är läget just nu för IK Brage.
I hemmamatchen mot Landskrona BoIS hamnade Brage i underläge redan i den sjunde minuten.
Kvitteringen kom i den 52:a minuten på nick och sist på bollen var Henry Sletsjøe.
– Det blev många löpmeter för mig och laget. Men vi är inte riktigt samspelta än. Jag tror att det inte dröjer alltför länge, säger målskytten på klubbens hemsida.

På söndag ska Brage möta Örebro SK på bortaplan – ett ÖSK som inlett med tre poäng på fyra matcher. I senaste matchen kom första segern när Varbergs BoIS besegrades på hemmaplan med 3-1.
Därefter är det en ny bortamatch lördagen den 4 maj, då mot Sandvikens IF.
Hemmamatch för Brage är det igen den 12 maj, då mot Östersund.