Hans Holmlund planerar vårens gala “Vi är Avesta” och laddar för fest. “Vi ska möta vårsolen och skapa än mer energi”, säger Hans som vill ge alla en energiboost efter den långa, kalla vintern.
Foto: Sara Flodin

“Vi är Avesta” är tillbaka i april

AVESTA Även i år kommer galan ”Vi är Avesta” arrangeras av Företagarna Avesta med ordförande Hans Holmlund i spetsen. Planeringen inför galakvällen den 26 april pågår för fullt och nu är nomineringsslussen öppen. – Vi vill få det till en vip-kväll. Att det ska vara en galakväll, säger Hans som vi vill förfina upplevelsen detta år.

Förra årets företagsgala var premiär för konceptet och detta år behöver därför inte hjulet uppfinnas igen.
– Det var väldigt lyckat i fjol så vi har höga förväntningar på oss, förklarar Hans som vill höja upplevelsen ytterligare.
På grund av detta kommer nya grepp tas i år. Kategorin ”Årets handelsföretag” ersätts av ”Årets småföretagare”.
– Vi vill lyfta den kategorin för de är ganska många, förklarar Hans.
Galan kommer även i år genomföras på Torp utanför Avesta. I första hand är denna kväll tänkt för Avestas alla företagare, men även privatpersoner är välkomna.
– Vi jobbar med samarbetspartners för att hålla nere prislappen, säger Hans som får hjälp av Erika Andersson, Linda Stålberg, Mie Ehn, Mattias Blomqvist, Petra Jarlheim samt Malin Olsson att organisera galan.

Företagarnas ordförande Hans Holmlund tar nya grepp på årets gala “Vi är Avesta”. Foto: Sara Flodin

Förra året tog Feal hem utmärkelsen ”Årets företagare”. Klart är att Feal inte kommer bli utsedda till ”Årets företagare” i år, men de kan erövra någon av de andra kategorierna.
Under februari och till slutet av mars är anmälan öppen. Med en QR-kod kan den som vill rösta komma in till en länk där förslag kan lämnas in och vem som helst kan nominera företag.
Hans tror inte att det blir svårt att hitta företag att nominera, men att utmaningen kan bli att välja vinnare då det finns så många duktiga företagare att välja bland.
– Det som är så härligt är att vi verkar i en kommun där det finns så många duktiga och drivna företagare.
Hans uppmanar den som vill nominera att motivera varför en viss företagare ska vinna en kategori.
– Det är superviktigt att man berättar varför. Det är jätteviktigt och underlättar arbetet i jurygrupperna.

Förra året kunde inte Hans medverka på själva galakvällen då han blivit uttagen till en resa via sitt jobb, men detta år kommer han medverka. Hans vill inte avslöja vem som kommer vara konferencier eller hur kvällen kommer avslutas. Något som dock är säkert är att det blir dans och Hans kommer vara en av de första att inta dansgolvet.
– Det kommer bli skitkul! Det ska bli en fest att minnas, lovar Hans som också har några överraskningsmoment i skjortärmen.

Klasser att nominera till:
Årets företagare
Årets unga företagare
Årets Avestaambassadör
Årets eldsjäl i föreningslivet
Årets kommunanställd
Årets nyföretagare
Årets småföretagare

Facebook

Populärt på webben

Läs senaste numret av Lokalt i !

Artiklarna i E-tidningarna går även att lyssna på!

ANNONS