Lucianoz i svart kostym.
Lucianoz uppträder i Smedjebacken på juldagen.
Foto: Pressbild/Unitedstage

Stjärnskottet Lucianoz till Barken Arena

LUDVIKA/SMEDJEBACKEN. På hemvändardagen den 25 december spelar “dansbandsstjärnan från Rinkeby”, Lucianoz, på Barken Arena. Artisten har under hösten varit aktuell i TV 4:s dokumentärserie ”Lucianoz”. – Han är en folkkär artist, väldigt omtyckt, säger Christofer Li, en av delägarna av restaurang Maze, som arrangerar konserten.

Lucianoz slog igenom år 2022 på Tiktok där hans inspelning av Stefans Borschs låt: “Det är ju dej jag går och väntar på” fick hundratusentals visningar. I somras uppträdde han på Allsång på Skansen.
– Han passar en bred målgrupp, både för unga och gamla.

Christofer Li har som vanligt många strängar på sin lyra. Hans restaurang Grekiska Grill & Bar, som öppnades vid Väsmansstrand i somras, går bra och i helgen den 2 december arrangerar restaurang Maze en adventskonsert med hiphopduon Medina på Barken Arena. Konserten är den första som Maze arrangerar i Smedjebacken.
– Medina är bra, de är sköna personer, säger Christofer Li.

Christofer Li i en soffa.
Christofer Li är bra på att locka stora artister till Västerbergslagen. Foto: Lisa Björklund

Gruppen bildades i början av 2000-talet och är kända för låtar som bland annat ”Där palmerna bor” och ”In i dimman”, som de tävlade med i Melodifestivalen år 2022. Nu är de aktuella med nya singeln ”När krutet lagt sig”. Under kvällen uppträder även dj-akten NVR/MND som är förkortning för ”never mind”.

Hur många kommer den 2 december?
– Ingen aning, det får vi se. Arenan får ta in 1 000 personer. Så många tror jag inte att det blir, men några hundra i alla fall.

Varför vill ni locka Medina till just Smedjebacken?
– Jag arrangerar ett stort företagsevent, en julfest, för 1 000 personer i arenan den 1 december. Eftersom jag redan har fixat i ordning allt dagen innan så det passade bra.

Lucianoz. Foto: Pressbild/Unitedstage
Facebook

Populärt på webben

Reporter

Snabblänkar

ANNONS

Läs senaste numret av Lokalt i !

Artiklarna i E-tidningarna går även att lyssna på!

ANNONS