Logotyp Lokalt i Dalarna - Dalarnas största gratistidning
Norbergs AIF.

Seger även i den andra premiären

NORBERG. Storsegern i premiären blev struken för Norbergs AIF. När andra försöket gjordes gick det bättre och det blev seger i derbyt mot Bruket BK med 5-0 (3-0).

Norbergs AIF är tillbaka i seriespel efter ett års uppehåll. Serien är division 7 norra Västmanland och premiären spelades mot Västerås Royals FC. En match som Naif vann med 16-2.
Men bara dagen efter storsegern drog sig Västeråsklubben ur serien och matchen ströks.
Det betydde att derbyt mot Bruket BK blev premiären.

Det kom 62 åskådare för att se derbyt mot Fagerstaklubben. Då vann Norberg med 5-0 (3-0) efter att Adam Eriksson blivit premiärskytt i en nionde minuten.
Innan paus ökade Yousef Nawarej och Hamza Al-Baba på till 3-0.
I andra halvlek fixade William Larsson och Hamayoon Bostan Ali varsitt mål för 5-0.
Även nästa match spelas på bortaplan, söndagen den 19 maj ska de möta Tillberga IK. Hemmapremiär är det för Norbergs AIF onsdagen den 29 maj mot Fagersta Södras andralag.