Niklas Muselli och Mikael Mollberg har fräschat upp banor och område inför sommarsäsongen som nu kört igång.
Foto: Rose-Marie Eriksson

Säsongen har startat på bangolfbanan i Norberg

NORBERG. Bangolfen i Norberg rullar på även denna sommar och i år är det Niklas Muselli, Mikael Mollberg och Martin Bjälevik som tar över driften. – Bangolfen uppskattas av alla åldrar och jag ville också se till att sonen fick ett sommarjobb. Så nu ska han och en kompis jobba här och jag jobbar strax intill och kan ha koll, säger Niklas Muselli.

Det har varit intensiva veckor inför öppnandet och Niklas Muselli berättar att de har tvättat banor, oljat in trä, målat och rensat upp.
– Vi bestämde oss för drygt en månad sen att vi skulle ta över och sen har vi jobbat här så fort vi fått tillfälle, säger Niklas och tillägger:
– Vi kommer att rusta och fixa kontinuerligt så att alla banor ska vara helt okej. Vi har redan lagt ner en massa arbete, kapital och lite ångest.

Niklas Muselli och Mikael Mollberg har kört igång säsongen för bangolf i Norberg. “Det är vi och Martin Bjälevik som tagit över driften”, säger Niklas Muselli. Foto: Rose-Marie Eriksson

Trion har också andra jobb att sköta och för dagen träffas Niklas tillsammans med Mikael Mollberg.
– Vi bor i Norberg alla tre och bor eller jobbar nära golfbanan, säger Niklas.
Förra helgen var det öppningspremiär och Niklas berättar att de köpt abonnemang på vatten och el. Kioskvaror som glass, snacks, dricka med mera är påfyllt så nu är det bara att köra.
– Kaffe finns också och vid tillfällen kanske vi går ut och grillar hamburgare också, säger Niklas.
– Vi kommer att öppet alla dagar mellan klockan 14.00 och 20.00, sen får vi se. Det är efterfrågan som får styra öppettiderna och säsongen pågår till hösten eller så länge vädret tillåter, säger Mikael Mollberg.

Niklas Muselli testar banan som får godkänt.

Det går även att boka banan för dem som vill. Bland annat kommer PRO att ha hand om golfen på onsdagar.
– Vi ska fixa mer sittplatser efter banan för det efterfrågas av de äldre. Vi har jobbat för att banorna ska vara i så bra skick som möjligt och får vi respons kommer vi att satsa ännu mer, säger Niklas Muselli.

Niklas Muselli är nöjd med provrundan.
Niklas Muselli och Mikael Mollberg har lagt ner mycket arbete vid golfbanan tillsammans med Martin Bjälevik som inte kunde närvara den här dagen.
Facebook

Populärt på webben

Reporter

Snabblänkar

ANNONS

Läs senaste numret av Lokalt i !

Artiklarna i E-tidningarna går även att lyssna på!

ANNONS