Logotyp Lokalt i Dalarna - Dalarnas största gratistidning
Trissvinnare
Patrick från Säter gästade, tillsammans med hustrun Lena, Nyhetsmorgon i TV4 för att skrapa Triss. Vinsten blev 15 000 kronor i månaden i tio år.
Foto: Svenska Spel Tur

Ny vana gav miljonvinst till Säter

SÄTER. Patrick från Säter gästade nyligen Nyhetsmorgon i TV4 för att skrapa Triss. Vinsten blev 15 000 kronor i månaden i tio år. “Vinstpengarna ska gå till att sätta extra guldkant på vår vardag och en safariresa”, säger han i ett pressmeddelande.

Förra lördagen var Patrick på plats i tv-studion där han fick skrapa två lotter. Först en för att se antalet år som den månatliga vinsten ska betalas ut under (vilket blev tio år) och så en lott med vinstbeloppet (som blev 15 000 kronor). Totalt har Patrick, och hustrun Lena, därmed vunnit 1,8 miljoner kronor.

I ett pressmeddelande berättar Svenska Spel Tur att vinstlotten, som för övrigt köptes hos Wiwal (Ica Supermarket) i Säter, köptes blott fem veckor efter att paret börjat med en ny helgtradition. “Patrick och frun Lena, som tidigare köpt lotter sporadiskt, bestämde sig vid årsskiftet att köpa några Trisslotter varje helg. Den femte helgen visade en av lotterna en storvinst”, skriver Svenska Spel Tur.
– Vi trodde vi såg fel när vi såg tre Klöver-symboler. Det var overkligt och pirrigt de första dagarna efteråt, säger Patrick.

Väl i tv-studion var det lätt hur de skulle välja ut lotterna som skulle skrapas i direktsändningen.
– Vi valde fyra och 16 efter våra söners födelsedatum, berättar Patrick och Lena.

Nu hägrar en guldkant i vardagen och även en safariresa till Afrika.
– Det känns jättebra! Det är nästan ännu pirrigare nu efter skrapet är gjort. Vinstpengarna ska gå till att sätta extra guldkant på vår vardag. Sen gillar vi att resa och har länge pratat om att det vore häftigt att åka till Sydafrika på safari. Så det ska vi göra, säger Patrick.

[YouPlayPlaylistPlayer video="2847" floating="3" ap mute pl=764 nt=10]
Facebook

Populärt på webben

Läs senaste numret av Lokalt i !

Artiklarna i E-tidningarna går även att lyssna på!