Bild på Normal-butiken i Ludvika.
Under veckan fylldes butiken med varor.
Foto: Marie Brosset

Lågpriskedjans 101:a butik i Sverige öppnas i Ludvika

LUDVIKA. Den 29 november öppnar den danskägda kedjan Normal sin 101-a butik i Sverige. – Då blir det massor med bus och skoj. Vi kommer att fira lite extra, säger Jan Nyberg, Normals Sverigechef.

Företagets affärsidé bygger på att sälja välkända märkesvaror inom framför allt hygien till ett lägre pris. I Ludvika har Ida Hammarstrand anställts som butikschef. Sammanlagt kommer runt åtta personer att arbeta i den nya butiken.
– Vi anställer alltid en butiksledare först och sen är det upp till den personen att bestämma vilka de andra som anställs i butiken ska vara, säger Jan Nyberg.

Jan Nyberg i kavaj.
Jan Nyberg, Normals Sverigechef. Foto: Pressbild

Han berättar att hyllorna just börjat att fyllas med varor och att man kommer att göra slutfinishen i början av vecka 48.
– Vi har ett särskilt etableringsteam som reser runt och bara bygger och fyller på varor. De brukar köra full gas i ungefär en vecka då de öser upp alla varor på hyllorna. Sen har vi några dagar nästa vecka som vi shapar till det sista så det ser riktigt tipp topp ut när vi öppnar på onsdagen.

Eftersom butiken är den 101:a i Sverige kommer Normal att bjuda på något alldeles extra berättar Jan Nyberg.
– Vi är lite unika, vi gör inte som alla andra. Vi har tänkt oss att fira ordentligt när vi har vår 101-a butik. Därför blir det massor med bus och kul, tävlingar och aktiviteter. Vi öppnar klockan 10:00, det gäller att komma i tid.

Mängder av kartonger utanför Normal.
Full rulle utanför butiken som öppnar på onsdag den 29 november. Foto: Marie Brosset
Facebook

Populärt på webben

Reporter

Snabblänkar

ANNONS

Läs senaste numret av Lokalt i !

Artiklarna i E-tidningarna går även att lyssna på!

ANNONS