Krylbo AIS .

Krylbo AIS bjöd på ett målkalas i premiären

KRYLBO. Första matchen i comebacken är spelad – då stod Krylbo AIS för en utklassning. Serien är division 5 och sporten innebandy när KAIS Mora U2 besegrades med 21-5 (4-1, 7-1, 10-3).

Efter några års uppehåll är Krylbo AIS tillbaka i seriesystemet och med Jimmy Hedman som tränare är målet att kliva upp i division 4.
Starten blev i alla fall lyckad när KAIS Mora utklassades på bortaplan.
Till slut blev det 21-5 och redan efter 4,46 hamnade den första bollen bakom hemmalagets målvakt. Målskytt var Niklas Forsling efter passning från Johan Gunell.

KAIS Mora hängde med hyfsat bra i första perioden men när väl tredje perioden startade orkade de inte stå emot Krylbos offensiv. Tio mål gjorde laget de sista 20 minuterna och sista målet kom när sex sekunder återstod genom Magnus Hast.
Hetast i Kais var Tobias Lilja med tio poäng (fem mål plus fem assist).
Därefter följer Johan Gunnarsson 5 (0+5), Magnus Hast 4 (4+0), Simon Rosén 3 (3+0), Dennis Lundwall 3 (1+2) och Johan Gunell 3 poäng (0+3).

Målskyttar blev även Niklas Forsling 2, Herman Andersson 2, Håkan Seger, Thomas Erik Pettersson, Hampus Karlsson och Rasmus Eriksson.
Nästa match spelar Kais på fredagskvällen, då hemma mot Ludvikas tredjelag.