Logotyp Lokalt i Dalarna - Dalarnas största gratistidning
fotboll

Hanna och Emma blev poängräddare

BORLÄNGE. Nytt kryss för IK Brage i division 1 norra. Men den här gången efter en spurt i andra halvlek hemma mot Karlbergs BK, 2-2 (0-2).

Fem omgångar spelade av fotbollsettan och Brage har fått ihop sex poäng. Det betyder att det redan nu är nio poäng upp till serieledaren Team TG FF, som har fem raka trepoängare.
Brage var dock nära en förlust senast hemma mot Karlbergs BK. Underläge 0-2 fram till den 61:a minuten, då reducerade Hanna Torstensson till 1-2.

Kvitteringen kom med två minuter kvar av ordinarie speltid och målskytt var Emma Halvarsson.
– I paus lovar vi varandra att ändå göra ett försök, visa karaktär och jobba tillsammans. Vi visar fighting spirit och det är starkt att komma tillbaka, säger Fredrik Bengtsson, tränare i Borlängeklubben.
Nästa match spelar Brage söndagen den 12 maj mot IFK Luleå på bortaplan.