Logotyp Lokalt i Dalarna - Dalarnas största gratistidning
EXTRAMATERIAL
”Vi flyttar till mer ändamålsenliga lokaler med syftet att stärka den lokala närvaron i Borlänge”. Henrik Bergenström, kontorschef och Karin Göras, ställföreträdande kontorschef.

Handelsbanken flyttar till andra sidan korsningen

Vi hälsar gamla och nya kunder varmt välkomna till de nya lokalerna.

Flyttar efter 60 år
I nära 60 år har Handelsbanken i Borlänge huserat i hörnet av Stationsgatan och Borga-näsvägen. I en stor satsning från Handelsbanken har man nu valt att fokusera på att Borlängekontoret skall få mer ändamålsenliga lokaler, som är anpassade till hur kunder föredrar att mötas. Fler avskilda mötesrum, bättre sociala ytor och ett större personalteam med tillgång till fler specialister gör att man kan erbjuda en ännu bättre kundupplevelse. Syftet är att stärka den lokala närvaron i Borlänge samtidigt som man bevarar övriga lokala Handelsbanken-kontor i länet. Just Borlängekontoret är Handelsbankens tionde största kontor i Sverige, sett till antal kunder, och nu vill man växa ytterligare i och med flytten.

När och var flyttar vi?
Målet är att vara klara för att bedriva bankverksamhet redan i december i år på Borganäsvägen 26, tredje våningen. Det ligger snett över korsningen från vår nuvarande lokal. Många känner till det som ”gamla H&M-huset”. Entrén blir mittemot kortsidan av nya Högskolan Dalarna, nära Hälsokrafts skyltfönster. Innan-för entrén finns en rymlig hiss som tar kunderna direkt upp till oss.

 

Henrik Bergenström och Karin Göras diskuterar skissen med nya kundytor.

 

Varför flyttar vi?
Vi vill anpassa våra lokaler enligt våra kunders önskemål. Till exempel har man önskat fler avskilda mötesrum och mer lättillgängligt för såväl barnvagnar som rullstolar och rullatorer. Med all verksamhet på ett plan gynnas även arbetsmiljön för personalen och vi ser mycket fram emot moderna, fräscha lokaler som har fokus på tillgänglighet för kunderna.

Vad händer med den gamla lokalen?
Många frågar, men vi vet i nuläget inte. Förhoppningsvis flyttar någon trevlig verksamhet in, som gynnar centrum.

Kommer det bli svårt att träffa oss nu?
Nej – tvärtom! Vi fortsätter vara lättillgängliga och hälsar gamla och nya kunder varmt välkomna till de nya lokalerna. Oavsett om kunderna önskar ses öga mot öga, eller hellre lösa sina frågor via digitala lösningar, så finns vi där. För att kunna ge våra kunder den bästa hjälpen, ber vi dem mejla eller ringa för att boka en tid med oss i förväg.

 

Fakta Handelsbanken
Adress: Stationsgatan 5 Borlänge
Tel: 0243-79 23 00
Hemsida: handelsbanken.se

 

Läs senaste numret av Lokalt i !

Artiklarna i E-tidningarna går även att lyssna på!