Logotyp Lokalt i Dalarna - Dalarnas största gratistidning
Lotta Eriksson ser fram emot att kunna köpa in fler maskiner till nya lokalerna.
Foto: Maria Karlsson, arkiv

Gymmet i Saxdalen flyttar till större lokaler

SAXDALEN. Nu flyttar de gymmet i gamla skolan i Saxdalen och bjuder in till Öppet hus. – Det är ett fantastiskt roligt problem att vi åter igen växt ur våra lokaler, säger Lotta Eriksson.

Den 6 juni firar Lotta Eriksson och hennes sambo Jimmy Eriksson samt deras medarbetare att de flyttar in i tidigare gymnastiksalen och passar samtidigt på att bjuda in till Öppet hus på eftermiddagen.
De har rustat och satsat på att ta bort gymnastiksalskänslan och nu vill de visa sina nya lokaler.

Tidningen träffade Lotta tidigare när gymmet låg på översta våningen i gamla skolbyggnaden. Hon driver företaget Träna i Saxdalen tillsammans med sin sambo och hon berättade då att gymmet blivit så populärt att de redan fått byta lokaler för att få plats.
– Vår kundkrets är blandad, från ungdomar till pensionärer. Att det hela tiden blir allt fler tror jag bland annat beror på att det sprids från mun till mun, säger Lotta.

Nu ska de hyra hela huset med tidigare gymnastiksal.
– Det ska bli så härligt, nu får vi omklädningsrum och bastu till och med, säger hon.
Ytterligare en fördel är att gymmet nu kommer att ligga i markplan och blir mer tillgängligt för alla. På det viset kan de nå en bredare målgrupp som äldre och även rullstolsburna, menar hon.
– Vi har nyligen köpt in fler maskiner och nu kan vi fortsätta, bara vi kommer in och ser hur mycket vi får plats med. Det ska vara stort och luftigt men samtidigt med ett stort utbud av maskiner, säger Lotta.

[YouPlaySinglePlayer video="2847,1874,389607" floating="3" ap mute nt=30]
Facebook

Populärt på webben

Läs senaste numret av Lokalt i !

Artiklarna i E-tidningarna går även att lyssna på!