EXTRAMATERIAL

Flytten är äntligen färdig!

Flyttar efter 60 år
I nära 60 år har Handelsbanken i Borlänge huserat i hörnet av Stationsgatan och Borganäsvägen. I en stor satsning från Handelsbanken har man valt att fokusera på att Borlängekontoret skall få mer ändamålsenliga lokaler, anpassade till hur kunder föredrar att mötas. Fler avskilda mötesrum, bättre sociala ytor och ett större personalteam med tillgång till fler specialister gör att man kan erbjuda en ännu bättre kundupplevelse. Syftet är att stärka den lokala närvaron i Borlänge samtidigt som man bevarar övriga lokala Handelsbanken-kontor i länet. Just Borlängekontoret är Handelsbankens tionde största kontor i Sverige, sett till antal kunder, och nu vill man växa ytterligare i och med flytten.

Hur har färdigställandet av lokalen gått?
Arbetet har flutit på väldigt bra och resultatet har verkligen blivit så fint som vi hoppades på. Vi vill passa på att tacka alla inblandade för deras insats, såväl vår egen personal som de som hjälpt oss tömma den gamla lokalen och de som möjliggjort att vi kan starta i den nya lokalen på utsatt tid.

Blir det någon skillnad mot förut?
Den största skillnaden blir de ändamålsenliga lokalerna. Mötesrummen har fått namn efter lokala platser, såsom Säterdalen, Ösjön och Frostbrunnsdalen. Vi kommer bredda vårt team med fler specialister för att man skall kunna få hjälp med alla sina bankärenden hos oss. Många i personalgruppen har varit väldigt engagerade i flytten och är förväntansfulla inför att börja jobba i de nya lokalerna. En av dem utbrast nyligen ”är det normalt att vara så här personligt involverad i sin arbetsplats?” Ett gott betyg, tycker vi.

Vad blir det bästa med nya lokalen?
Det bästa är att vi kommer ha anpassade ytor för olika stora sällskap och olika slags aktiviteter, allt ifrån små mötesrum till större sociala ytor för kund- eller företagsevent. Hela lokalen är utformad för att främja möten.

Vad händer med den gamla lokalen?
Vi vet i nuläget inte men har förhoppningar om att någon verksamhet som gynnar centrum flyttar in.

Vad händer nu?
Från och med måndag 4 december är all verksamhet igång på Borganäsvägen 26. Hela första veckan har vi ”öppet hus” och ser fram emot att välkomna både nya och gamla kunder i de nya lokalerna. Vi håller kaffepannan varm! För bankärenden gäller som vanligt tidsbokning.

 

FAKTA
Adress: Borganäsvägen 26, Borlänge
Tel: 0243-79 23 00
Hemsida: handelsbanken.se

Snabblänkar

ANNONS

Läs senaste numret av Lokalt i !

Artiklarna i E-tidningarna går även att lyssna på!

ANNONS