Logotyp Lokalt i Dalarna - Dalarnas största gratistidning
Ralph Blommé, Anna-Lena Kvicker, Mikael Lindgren, regionchef Länsförsäkringar fastighetsförmedling (lite skymd på bilden), Malin Bergström, Henrik Hansson, Ulla-Carin Engel, Dalarnas Försäkringsbolag, Rickard Wikström och Tommy Kjenslie vid invigningen med bandklippning.
Foto: Maria Karlsson

Fastighetsmäklare i nya lokaler

Smedjebacken. Nu finns Länsförsäkringar Fastighetsförmedling på nära håll i Smedjebacken. Nyligen invigde de sina lokaler på Vasagatan i centrum. – Vi är så jättenöjda att vi hittade de här lokalerna. Det är stora och bra lokaler och många går förbi här så vi syns, säger Malin Bergström, fastighetsmäklare som tillsammans med Henrik Hansson, också han mäklare, nu satsar i Smedjebacken.

De båda är franchisetagare och ska tillsammans med fyra medarbetare driva kontoret i Smedjebacken.
– Det är viktigt med lokal närvaro för oss och särskilt viktigt är det i ett mindre samhälle, säger Henrik Hansson.

Henrik Hansson och Malin Bergström i nya lokalerna på Vasagatan i Smedjebacken.

Hälften av styrkan i Smedjebacken kommer från orten, vilket är en fördel, menar han.
De har också ett tätt samarbete med kontoret i Ludvika, där Dalarnas Bank och Försäkring finns.
– Fördelarna med det är att vi kan hjälpa kunderna brett. De som köper hus behöver lån och försäkring, säger Malin Bergström.

Fastighetsmarknaden är stabil i dagsläget, även om det är trögare, försäljningarna kan alltså ta längre tid.
– Här har vi inte haft de snabba prisökningarna som i storstäderna, men det är inte heller samma prisras nu, förklarar Malin Bergström.
– Men objekten vi får in blir sålda och här behöver ingen som flyttar hit vara orolig för att mista jobben. Här finns starka arbetsgivare som behöver arbetskraft och mycket är på gång i Smedjebacken, säger Henrik Hansson.
Han tycker att de nu ser ljuset i tunneln även om ingen kan veta hur länge landet kommer att befinna oss i en lågkonjunktur.

Facebook

Populärt på webben

Läs senaste numret av Lokalt i !

Artiklarna i E-tidningarna går även att lyssna på!