EXTRAMATERIAL

Exklusivt elavtal för invånare i Hedemora

Hedemora Energi erbjuder ett exklusivt elavtal för alla som bor i Hedemora kommun. Hedemorapriset blir en konkurrent till rörliga avtal och skapar trygghet på en stundtals orolig elmarknad. Anders Engdahl, vd på Hedemora Energi, är nöjd med lösningen.

All vinst går tillbaka till Hedemora och bidrar ständigt till att utveckla vår kommun.
– Vi fick ju alla ett bryskt uppvaknande förra vintern i och med de ökade elpriserna och vi har jobbat hårt för att hitta en bra och säker lösning till våra kunder, säger Anders.

Det nya Hedemorapriset kan ses som en försäkring som jämnar ut pristoppar. Det innebär att man inte följer med i snabba prishöjningar men heller inte alltid i snabba nedgångar. Istället får man ett jämnare pris på lång sikt.

Priserna på el går upp och ner hela tiden och genom att Hedemora Energi handlar på sig el för en lång tid framåt, hoppas man kunna leverera ett stabilt elpris även till nästa vinter.
– Vi kommer att ligga och handla 18 månader framåt och vi handlar på oss mycket när det är ett bra pris, säger Anders.

Hedemora Energi jobbar på flera fronter och sprider på så vis sina risker, vilket gör att företaget har en god ekonomi.
– Vi har ju hand om elnätet och jobbar med elhandel, men även med fjärrvärme och elproduktion. Just nu fokuserar vi också mycket på att ställa om till det icke fossila. Vi äger vindkraft, tittar på solkraft och är involverade i vätgasprojektet i Malung via Dalavind. Vi försöker dra vårt strå till stacken för att det ska bli en bra tillgång på el till vettiga priser, berättar Anders.

Anders har jobbat i företaget i 35 år och drivs av att jobba långsiktigt. Att istället för att jobba med kvartalsavkastningar, sikta på säkra lösningar över tid som skapar trygghet och stabilitet.
– Vi jobbar hårt för att leverera bra saker till våra kunder. Hedemora Energi ägs helt och hållet av Hedemora kommun, och därmed av invånarna. Vår grunduppgift är att erbjuda stabila, prisvärda tjänster till Hedemoraborna. Jag är stolt över att kunna säga att vi verkligen lever upp till det, säger Anders.

Var lokalpatriot tillsammans med oss. Genom att välja Hedemora Energi som leverantör bidrar även du som kund till den lokala utvecklingen.

Anders Engdahl, vd på Hedemora Energi.

 

El med Hedemora Energi
Hedemorapriset är för dig som ingår i elområde 3 och kan tecknas från 1 september. Hedemora Energi har cirka 70 anställda och jobbar med elnät, elhandel och elproduktion, fjärrvärme, vatten och avlopp samt stadsnät och renhållning. Företaget arbetar på kommunens uppdrag och är helt kommunägt. All vinst går till att utveckla Hedemora till en ännu bättre plats att leva och verka i.

Mer info om Hedemora Energi hittar du här: 2

Snabblänkar

ANNONS

Läs senaste numret av Lokalt i !

Artiklarna i E-tidningarna går även att lyssna på!

ANNONS