Logotyp Lokalt i Dalarna - Dalarnas största gratistidning
fotboll

Det går fortsatt tungt för Kvarnsvedens IK

BORLÄNGE. Ifjol spelade Kvarnsvedens IK i fotbollstvåan – nu är klubben på väg mot division 4. Det efter ännu en förlust i division 3 södra Norrland. Förlust blev det även för Forssa BK.

Sex omgångar spelade av division 3-serien och i topp återfinns Korsnäs IF med fem segrar och en oavgjord.
I botten? Kvarnsvedens IK.
Blott tre poäng på de sex inledande matcherna innebär en jumboplats för klubben som i flera år spelat i division 2 och som inte spelat i dalafyran på 19 år.
I senaste omgången var det Avesta AIK som stod för motståndet på bortaplan. En match som innehöll ett mål och det gjorde hemmalaget redan efter sex minuter.
Nästa match spelar KIK fredagen den 17 maj, då kommer serieledande Korsnäs IF på besök.

Forssa BK åkte på en riktig smäll hemma på Stora Ensoplanen. Gästande Söderhamns FF, som ligger tvåa, vann med 3-0.
Forssa fick sin målvakt Evan Hadi Bibo Bibo utvisad i 46:e minuten vid ställningen 0-0. Sen kom målen i 53:e, 80:e och 89:e minuten.
Borlängeklubben har fått ihop nio poäng på sex matcher och möter i nästa omgång Fagersta Södra på bortaplan. En match som spelas lördagen den 18 maj.