Jimmy Hedman, tränare Krylbo AIS.

Ännu en storseger för Krylbo AIS

KRYLBO. Ny seger för Krylbo AIS – den här gången med 17-4 mot IBF Säter på hemmaplan. Det betyder att Kais är i fortsatt serieledning i innebandyfemman.

Sex segrar och en oavgjord – Krylbo AIS har inlett division 5 Dalarna lysande.
Men det kommer att bli en hård kamp om seriesegern, även Rättviks IBF och Sundborn GoIF har startat serien på ett imponerande sätt.
Rättvik har fem segrar och en oavgjord (12-12 mot Krylbo) och Sundborn har vunnit sina fem spelade matcher.
Senast vann Kais med 17-4 (3-1, 6-2, 8-1) hemma mot IBF Säter inför 57 åskådare.
Christian Persson stod för fyra mål och en assist. Lika många poäng gjorde Tobias Lilja, tre mål och två assist, och Melvin Engh noterades för två mål och två assist.
Men Kais fick jobba för det första målet, det kom efter drygt tolv minuter i första perioden. Men sedan hade Säter svårt att hänga med.

I poängligan är det mycket Krylbo, Tobias Lilja toppar med 29 poäng följt av Christian Persson med 26 poäng. Fyra ligger Melvin Engh, 20 poäng, och femma Niklas Forsling, 19 poäng.
Nästa match spelar Krylbo AIS på lördagen då de borta möter tabellfyran IBF Hedemoras tredjelag.
Därefter väntar Sundborns GoIF på bortaplan den 3 december.