Logotyp Lokalt i Dalarna - Dalarnas största gratistidning
fotboll

Andra raka förlusten för Falu BS

FALUN. Efter en bra start har Falu BS nu åkt på två raka förluster i division 2-fotbollen. Senast blev det 1–3 hemma mot FC Arlanda.

Nykomlingen Falu BS inledde division 2-serien med 1–1 mot Sandvikens AIK, 2–1 mot FC Järfälla och 2–0 mot Österåker United.
Men efter det har det varit två tunga helger för BS – först 0–4 borta mot FoC Farsta och senast 1–3 mot FC Arlanda inför 168 åskådare på Kopparvallen.
En match där gästerna ledde med 3–0 i paus och där första målet kom redan i den tredje minuten.
Ferhat Tayfur reducerade till 1–3 i den 65:e minuten, men fler mål blev det inte.

Nästa match spelar tabellsjuan Falu BS lördagen den 4 maj på Gotland när de ställs mot FC Gute som är två poäng och två placeringar bakom i tabellen.