Trio Fobi, Sven-Erik Borg, Kaare Andersson och Hasse Karlin, underhöll.
Foto: privat

Verdandi Dalarna höll årsmöte i strålande sol

BORLÄNGE. Verdandi Dalarna hade sitt årsmöte söndag den 6 juni i Båtstastugan, Borlänge. Ett 25-tal ombud var där. Årsmötet genomfördes i strålande sol och med fågelsång i bakgrunden. Trio Fobi stod som vanligt för härlig musik.

Till ordförande omvaldes Annakari Berglund och övriga i styrelsen blev Ann Wester. Ludvika, Maslah Omar, Rune Andersson, Kaare Andersson och Nils Nilsson, samtliga Borlänge samt Annika Persson, Leksand. Linus Niklasson, Åg, Jörgen Hammarin, Ludvika och Sebastian Karlberg, Borlänge, valdes till ersättare.
Annakari Berglund, ordförande, hälsade alla välkomna och uttryckte stor glädje i att kunna träffas fysiskt igen, särskilt som vi nu kunde träffas utomhus.

Trots pandemin har Verdandi genomfört en omfattande verksamhet. Genom kreativitet och att alla ställt upp för varandra så har vi kunnat haft verksamhet och kontakt med medlemmar på ett bra sätt. Vi har också synts i media genom flera debattartiklar och insända bidrag.

Glada årsmötesdeltagare.

Mötet antog ett uttalande där Region Dalarna uppmanas att backa på förslaget om att privatisera Barn- och ungdomspsykiatrin (BUP). Mötet uppmanade den styrande majoriteten att istället stärka insatserna för samtals- och ungdomsmottagningarna, att organisera en ny samlad väg in i vården för unga som mår dåligt och att ge BUP de resurser som behövs för att utveckla vården, inte avveckla den.

Insänt

Facebook

ANNONS

Populärt på webben

Läs senaste numret av Lokalt i !

Artiklarna i E-tidningarna går även att lyssna på!