ANNONS

Anders Åkerberg är grundare av Kulinariet, som nu är ett av varumärkena som slås ihop till det nya ”Skedvi Bröd – Sveriges Nya Matdestination”. Jenny Kangas driver växthuset som en av nyheterna i verksamheten, liksom de containrar som ställts ut på gårdsplanen för att bredda utbudet ytterligare.
Foto: Pär Sönnert

Varumärken slås ihop

STORA-SKEDVI. Varumärkena Kulinariet, Visthusboden i Stora Skedvi och Skedvi Bröd slås ihop. Det nya varumärket blir i stället Skedvi Bröd – Sveriges Nya Matdestination.

Allteftersom verksamheten i knäckebrödsbageriet i Stora Skedvi kyrkby har vuxit, bland annat med en saluhall, en restaurang och ett mejeri, har flera varumärken tillkommit. Nu har man dock beslutat om att lägga ihop Kulinariet, Visthusboden i Stora Skedvi och Skedvi Bröd.
För ett par veckor sedan öppnade gårdsplanen med nyheterna växthuset och kaféet. Tolv containrar ger nya upplevelser för besökarna och har breddat utbudet ytterligare.
”Planen och arbetet fortsätter med att inom en snar framtid kunna värma upp växthuset med hjälp av spillvärmen från de vedeldade ugnarna i vårt knäckebrödsbageri”, skriver Skedvi Bröd i ett pressmeddelande.

Strax före midsommar kom så nyheten att samtliga varumärken i fabriken går samman och kommer i fortsättningen att marknadsföras som ”Skedvi Bröd – Sveriges Nya Matdestination”.
”Det blir enklare att berätta om och förstå vår verksamhet, som i grund och botten i alla verksamheter handlar om bra och närproducerade råvaror och småskalig produktion. Med stolthet ser vi fram emot att fortsätta erbjuda kulinariska smaker, bra råvaror och trivsel däromkring”, skriver Skedvi Bröd i pressmeddelandet.

Facebook

ANNONS

ANNONS