ANNONS

Sundin och Bäckström slutar som lagledare i Masarna

Masarnas framgångsrika lagledarduo Andreas Sundin och Stefan Bäckström lämnar sitt uppdrag. ”Det är med darriga händer och tårarna i ögonen vi tillsammans efter åtta år meddelar att det är dags att dra sig tillbaka, det är dags att släppa fram nya lagledare i denna fantastiska förening” skriver de i ett gemensamt inlägg på Facebook.

Efter åtta år tillsammans väljer Andreas Sundin och Stefan Bäckström att kliva av som lagledare för Masarna.
”Tillsammans har vi uppnått saker som inte många trodde var möjliga. Saker som man bara drömmer om att få uppleva som lagledare och som människa.”
Skriver de tillsammans i ett inlägg på Facebook.

”2015 går vi obesegrade igenom hela grundserien samt slutspelet och lyckades genom detta kvalificera oss för elitserien igen inför över 4000 åskådare på ett regnigt Brovallen. När man tänker tillbaka på denna säsong så gör man det med ett stort leende och det kommer upp tre ord som får genomsyra hela denna fantastiska säsong. Gemenskap, glädje och glöd.”

Men givetvis är det största duon varit med om hämtad från fjolårets säsong när Masarna vann SM-guld i speedway.
”Den största höjdpunkten vi upplevt tillsammans inom denna sport är det fantastiska lag-SM-guld som vi tillsammans med våra fantastiska förare, supporters, sponsorer och funktionärer tog 2020. Den säsong när allt verkligen ställdes på sin spets, en säsong som var så oerhört viktigt för sporten speedway, en säsong mitt i en pågående pandemi, att vi då tillsammans som lag och med alla våra supportrar, sponsorer och funktionärer lyckades ta ett så oerhört efterlängtat SM-guld, betyder så otroligt mycket för oss och för hela bygden Avesta.”
Skriver de båda i ett gemensamt meddelande.

Men att sluta som lagledare är något som skapar starka känslor för både Sundin och Bäckström.
”Det är med darriga händer och tårarna i ögonen vi tillsammans efter åtta år meddelar att det är dags att dra sig tillbaka, det är dags att släppa fram nya lagledare i denna fantastiska förening. Vi har tillsammans med alla våra fantastiska förare genom åren upplevt saker som är få förunnat att få uppleva. Men vi känner att det är dags att ge över stafettpinnen.”

Vem eller vilka som tar över som lagledare och om Sebastian Aldén fortsätter är i dagsläget inte klart.

Facebook

ANNONS

ANNONS