Logotyp Lokalt i Dalarna - Dalarnas största gratistidning
Åsa Bergkvist (S), ordförande i Ludvikas vård- och omsorgsnämnden samt vice ordförande i omsorgsnämnden i Smedjebackens kommun Johan Reyier (S), delade ut stipenduim till Noah Wallblom och Raghad Kalaho.
Foto: Privat

Stipendium till duktiga elever

SMEDJEBACKEN/LUDVIKA. Smedjebacken och Ludvika kommun samt Region Dalarna har tilldelat gymnasieelever, som nu lämnat Smedenskolan, stipendium.

Noah Wallblom har gått på vård- och omsorgsprogrammet och får ett stipendium på 3 000 kronor för att han har bidragit med sitt stora engagemang och närvaro.
Även klasskamraten Raghad Kalaho får ett stipendium på samma belopp för att hon under sin tid på Smedenskolan har utvecklats mycket och gjort en stor personlig resa.

Smedjebackens näringsliv delar även ut ett stipendium på 2 000 kronor till en elev i restaurangprogrammet som varit en god kamrat och ett bra föredöme för övriga elever på Smedenskolan. Elin Sjöblom får den utmärkelsen då hon uppfyllt kriterierna genom att under sina tre år på Smedenskolan utvecklats både personligt och yrkesmässigt samt att alltid velat skolan och utbildningens bästa.
Enligt nomineringen har Elin även visat ett stort engagemang och intresse i sin valda inriktning. Utöver detta har en gåvocheck på 2 000 kronor tilldelats eleverna på restaurangskolan som ett tack till att klassen hjälpte med Företagsgalan.

[YouPlayPlaylistPlayer video="2847" floating="3" ap mute pl=764 nt=10]
Facebook

Populärt på webben

Läs senaste numret av Lokalt i !

Artiklarna i E-tidningarna går även att lyssna på!