ANNONS

Spendrups kammar hem drömavtal

GRÄNGESBERG. Spendrups har vunnit en jätteframgång i Sveriges viktigaste dryckesupphandling, så nu kommer det att bli Spendrups drycker på alla flygplatser och järnvägsstationer i landet.

Nyligen kunde Annonsbladet rapportera att Spendrups öl Grängesberg är det som serveras på Sveriges 33 travbanor med 1,1 miljoner besökare årligen.

Nu kommer en ny gruvligt go nyhet från Grängesberg som rapporterar att de vunnit kampen om ett av “Restaurangsveriges största och mest prestigefyllda avtal”.
Joakim Klingsell, vd på SSP Sverige, säger att man valde Spendrups mycket på grund av deras starka sortiment och personliga lokala engagemang:
– Det känns otroligt bra att få börja jobba med Spendrups. Framför allt uppskattar jag deras innovationskraft och deras långsiktiga syn på affärsrelationer, säger Klingsell.

Spendrups Bryggeri har jobbat tillsammans med världsföretagen Heineken (som bryggs i Grängesberg) och Coca-Cola i upphandlingen och Fredrik Spendrup, vd för Spendrups Bryggeri framhåller just samarbete som framgångsreceptet:
– Det har varit ett samarbete i sann Spendrupsanda som verkligen visar vad vi kan åstadkomma tillsammans med partners och kunder. SSP är en drömkund, säger han om avtalet som omfattar två miljoner liter dryck per år.

SSP har 62 restauranger och barer runt om i Sverige på flygplatser och centralstationer.
SSP är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer i världen med 37 000 anställda i 33 länder.

Publicerad i Annonsbladet (Ludvika/Smedjebacken) vecka 09 2019.

Facebook

ANNONS

ANNONS