ANNONS

Forna alpinesset Frida Hansdotter, från Norberg, är en av idrottslegendarerna som deltar i det nya programmet “Superstars på hemmaplan”.
Foto: Arkiv

Rickardsson och Hansdotter deltar i nytt program

AVESTA/NORBERG Den 7 april är det premiär för programmet ”Superstars på hemmaplan”. Två av idrottslegendarerna som deltar är Tony Rickardsson, från Avesta, och Frida Hansdotter från Norberg.

I det nya programmet ”Superstars på hemmaplan” besöker programledaren Jessica Almenäs flera av våra idrottslegendarer. Enligt Discovery Networks Sweden åker Jessica Almenäs hem till idrottslegendarerna “för att lära känna dem, studera dem, träna med dem och för att till slut bjuda på en utmaning som tar deltagarna helt utanför sin comfort-zone.”

Programmet, som beskrivs som en spinoff på ”Superstars” har premiär den 7 april på den digitala plattformen Dplay. Medverkar gör Frida Hansdotter, från Norberg, Tony Rickardsson, från Avesta, samt Ingemar Stenmark, Anna Lindberg, Kajsa Bergqvist, Sarah Sjöström, Malin Baryard, Thomas Wassberg och Tomas Brolin.

– Det har varit otroligt lyxigt att få hänga med några av våra största svenska idrottshjältar. Tittarna kommer att få se helt nya sidor av våra idrottsstjärnor. De har varit så bjussiga och släppt in mig både i sina liv och sina hem, säger programledaren Jessica Almenäs till Expressen.

 

Artikeln publicerades i Annonsbladet Dalarna (Avesta/Norberg), nr 15, 2020.

Facebook

ANNONS

ANNONS