ANNONS

I november öppnar nya butikskonceptet Brand New i Bergströms Galleria.
Foto: Sonny Jonasson/Arkiv

Nytt koncept poppar upp i central galleria

FALUN. Brand New etablerar pop up-koncept i Bergströms galleria i Falun, meddelar fastighetsföretaget Diös i samklang med Brand New. Verksamheten kickstartar en inledande tremånadersfas i november. – Produkterna i butiken utgör till största del visningsexemplar som går att köpa online men även viss försäljning direkt i butik förekommer, säger Therese Maviele som är grundare av Brand New.   

Brand New är ett nytt koncept i regi av designern och entreprenören Therese Maviele.
Uppsåtet är att möta den digitala utvecklingen genom att göra verklighet av den onlinebaserade shoppingupplevelsen.
Pop up-butiken i Bergströms galleria är ett pilotprojekt som löper under tre månader – och ambition att kunna förlänga avtalet finnes.

Varumärkesvidden framhålls som omfångsrik, och kombination av fysisk handel och webbshopping syftar till att locka nya målgrupper till gallerian.
Man ska också möjliggöra en samtida tagning av shoppingupplevelser via kvällsevenemang, liveshopping och livestreaming från sociala medier.

Stefan Carlsson, uthyrare på Diös, kommenterar i fastighetsaktörens kungörelse:
Med Brand New’s utbud stärker vi flödet i gallerian och tillför en energiinjektion i det befintliga butiksstråket.
– Vi välkomnar kreativa lösningar som tillåter nya varumärken att testa marknaden och ser mycket fram emot ett spännande samarbete med Therese och Brand New, fortsätter han.

Therese Maviele tar vid och förklarar vision och tankeprocessen bakom det hela.
– Jag har valt att fokusera på att förena olika kreativa branscher och skapa ett levande helhetskoncept som även välkomnar lokala samarbeten. Produkterna i butiken utgör till största del visningsexemplar som går att köpa online men även viss försäljning direkt i butik förekommer.
Hon utvecklar:
– Detta är kort och gott en mötesplats för shopping och en marknadsföringsplattform inte bara för varumärken med produkter utan även för frilansande kreatörer som designers, konstnärer, fotografer. Min förhoppning är också att antalet returer på sikt ska kunna minskas genom att kunden ges möjlighet att testa och känna på produkten innan köp. Diös har varit ett bra bollplank i processen och jag har länge haft ögonen på ett nedslag i Falun.

Facebook

ANNONS

ANNONS