ANNONS

TC Phone i Centrumgallerian har blivit MTC Sverige. Huvudfokus för verksamheten ligger på försäljning och reparation av elektronik och butiken drivs av Nicola Latouf. “Det är viktigt att ha en bra relation med kunderna”, säger han.
Foto: Pär Sönnert

Ny butik i Centrumgallerian: “Det är viktigt med en bra relation till kunderna”

HEDEMORA TC Phone i Centrumgallerian har blivit MTC Sverige. Huvudfokus för verksamheten ligger på försäljning och reparation av elektronik. “Men vi har även precis börjat med tryck på kläder och muggar”, berättar Nicola Latouf som driver butiken.

I oktober skedde skiftet i lokalen som ligger direkt till höger i Centrumgallerian, sett från den stora parkeringen. Här har det tidigare bland annat drivits kafé och senast hette företaget TC Phone. Nu har ett M lagts till i företagsnamnet. MTC Sverige kommer att sälja och reparera elektronik, främst datorer och smartphones.
– Dessutom säljer vi tillbehör och vi har precis börjat med att erbjuda tryck på kläder och muggar, säger Nicola Latouf som är bosatt i Avesta.
– Jag har sysslat med liknande saker tidigare men det har skett hemma, inte så här i en butik, berättar han.

De flesta kunderna som kommer in har en sprucken skärm på sin smartphone som de vill byta ut.
– Eller så behöver de hjälp med att byta batteri. Vi kan även hjälpa till om de har laddat ner någon olämplig app eller så, säger Nicola Latouf som betonar att han kommer att jobba hårt med att ha en god relation med kunderna.
– Det är viktigt med en bra relation till kunderna, att de kan lita på att vi håller utlovade tider och så. Och läget här i Centrumgallerian är väldigt bra, det är verkligen mitt i stan. Det passerar väldigt mycket folk förbi här, speciellt när det är löningshelg, säger han.

Artikeln publicerades i Annonsbladet Dalarna (Hedemora/Säter) nr 3, 2022.

Facebook

ANNONS

ANNONS