ANNONS

“Vi hoppas på att ta oss långt i SM såklart” berättar Lovisa Högman, Klara Angberg och Hanna Gustavsson från Goda Mål UF, från utbildningen EK18 på VBU.
Foto: privat

Målmedveten trio tävlar i SM

Goda Mål UF från Västerbergslagens utbildningsförbund, VBU, har skrivit Dalarnas bästa affärsplan och därmed kvalificerat sig till SM i Ung företagsamhets tävling Årets affärsplan som avgörs

Det är första gången någon från VBU vinner Årets affärsplan i Dalarna.
Goda Mål UF är ett företag som erbjuder en kokbok med Leksands IF-spelarnas bästa recept som passar alla. Förutom en inblick i spelarnas kök får läsaren även ta del av personliga intervjuer och tips för att lyckas – både inom hockeyn och i det privata.
– Det är jättekul att ha vunnit och vi är väldigt stolta över vår insats. Extra kul också att vara de första på skolan som vunnit tävlingen. Vi hoppas på att ta oss långt i SM så klart, berättar Lovisa Högman, Klara Angberg och Hanna Gustavsson från Goda Mål UF, från utbildningen EK18 på VBU.

Ungforetagsamhet.se förklarar:
”En affärsplan är till för att förtydliga tankarna kring hur företaget ska drivas. I affärsplanen ska unga företagare berätta om den verksamhet som de tänker bygga upp. De ska tydligt beskriva företagets mål och hur de tänker göra för att förverkliga dessa mål. När de arbetar med affärsplanen är det viktigt att granska alla delar av företaget. Precis som en kedja inte är starkare än sin svagaste länk är företaget inte starkare än den svagaste delen i sin verksamhet”.
Med andra ord, är det tydligt att årets affärsplan är basen för ett bra UF-företag.

Facebook

Populärt på webben

ANNONS