Antonio Lindbäck. Foto: NIclas Bergvall

Lindbäck kan bli Mästarnas mästare

AVESTA.För 14:e gången ska en segrare i SVT:s Mästarnas mästare koras. Och den här gången kan det bli en Avestason – Antonio Lindbäck är en av tolv deltagare.

Han har blivit svensk mästare i speedway, vunnit två Grand prix-tävlingar och varit på pallen vid sju tillfällen.
Tidigare i år meddelade 35-årige Antonio Lindbäck att karriären är över. Han har dock gjort några inhopp under Masarnas säsong.
Nu väntar en ny utmaning för Antonio: Sveriges Televisions populära program Mästarnas mästare.
Inspelningarna inleds i början av september i Spanien och det innebär att Lindbäck missar säsongsavslutningen för Masarna.
Den senaste upplagan av Mästarnas mästare vanns för övrigt av slalomåkaren André Myhrer.
Året innan vann längdhopparen Michel Tornéus och 2019 hette segraren Anders Södergren, före detta längdskidåkare.
Första upplagan sändes 2009 och vanns av skidåkaren Per Elofsson som mötte Malin Moström (fotboll) och Erica Johansson (längdhopp) i finalen.