ANNONS

Nu står det klart vem som blir Räddningstjänsten Dala Mitts nya förbundsdirektör. Valet föll på Katarina Mowitz.
Foto: Arkiv

Katarina Mowitz blir ny förbundsdirektör för Dala Mitt: “Gillar att bygga lag”

BORLÄNGE/FALUN/GAGNEF/LUDVIKA/SÄTER Räddningstjänsten Dala Mitt har gjort klart med sin nya förbundsdirektör. Valet föll på Katarina Mowitz.

Strax efter lunch på onsdagen meddelade Räddningstjänsten Dala Mitt i sina kanaler på sociala medier att man har hittat sin nya förbundsdirektör. Hon heter Katarina Mowitz och är bosatt i Falu kommun.

I ett inlägg på Dala Mitts Facebooksida presenterar hon sig och skriver bland annat att hon är oerhört glad över att få det här förtroendet.
“Jag gillar att jobba med människor och att bygga lag. Det har jag haft förmånen att göra på arbetstid de senaste 15 åren, nu senast som vd för Bergkvist Siljan Skog. Ett bra förebyggande arbete och ett proffsigt agerande när det verkligen gäller, då kan vi bidra med en trygg samhällsservice veckans alla dagar”, skriver Katarina Mowitz.

Sedan drygt 20 år bor hon strax utanför Falun tillsammans med familj och hundar. “Jag åker gärna skidor, spelar padel och sjunger i kör. Som ni hör, jag jobbar gärna i lag även på fritiden”, skriver hon.
Katarina Mowitz tillträder sin nya tjänst i höst.

I oktober i fjol välkomnade Dala Mitt sin tillförordnade förbundsdirektör Robert Strid som då efterträdde Magnus Håkansson. Nu har Dala Mitt alltså hittat den permanenta lösningen som ny förbundsdirektör.

Räddningstjänsten Dala Mitt svarar för räddningstjänsten i Borlänge, Falun, Gagnef, Ludvika och Säters kommuner.

Facebook

ANNONS

ANNONS