ANNONS

Åke Ljungberg, ordförande i Amatörteaterföreningen Humus, och verksamhetsledaren Christina Ljungberg vill gärna starta upp en teatergrupp för personer mellan 17 och 25 år.
Foto: Arkiv

Humus vill starta en helt ny teatergrupp för unga vuxna i Hedemora

HEDEMORA Amatörteaterföreningen Humus i Hedemora vill starta upp en teatergrupp för unga vuxna. “Teaterintresserade ungdomar och unga vuxna upp till 25 år får gärna ta kontakt med mig”, säger verksamhetsledaren Christina Ljungberg.

Under coronapandemin hade Humus länge verksamheten vilande. I höstas startades dock ungdomsverksamheten upp med grupper för ungdomar som går i låg- mellan- och högstadiet.
– Men vi hade svårt att hitta ungdomar i högstadieåldern som ville vara med. Däremot blev vi kontaktade av flera personer som var i 20-årsåldern som gärna ville prova på teater, säger Christina Ljungberg.

Därför vill Humus, som håller till i Sagateatern mitt i centrala Hedemora, nu försöka få i gång en teatergrupp för ungdomar och unga vuxna som är mellan 17 och 25 år.
– Vi har en ledare som är beredd så nu hoppas vi få napp på flera teaterintresserade. Det går fint att ringa mig på 070-621 15 20 om man har frågor om detta. Förhoppningsvis kan vi dra i gång redan i slutet av januari, om vi får ihop tillräckligt många deltagare, säger Christina Ljungberg.

Artikeln publicerades i Annonsbladet Dalarna (Hedemora/Säter) nr 3, 2022.

Facebook

ANNONS

ANNONS