Till Årets företagare 2022 utsågs Dalacc by EE.
Foto: Carina Heed

Här är vinnarna av företagsgalan i Ludvika

LUDVIKA. Under lördagen den 22 april hölls Ludvikas företagsgala 2023 med pompa och ståt på Folkets hus i Ludvika. Konferencier under kvällen var ingen mindre än Rickard Olsson, känd från bland annat Tv 4:s Bingolotto och SVT:s Vem vet mest. För underhållningen stod artisten och idolvinnaren från 2015, Martin Almgren.

Alexandra Magnusson från Unika Ludvika var en av dem som var med och arrangerade galan och hon var mycket nöjd med kvällen.
– Det var en helt nytillsatt festkommitté och första galan vi gör tillsammans så det var lite nervöst, men den blev jättelyckad. Vi har bara fått glada och positiva tillrop efteråt. Det var roligt att Rickard Olsson och Martin Almgren var där, men roligast av allt var att alla var på ett jäkla bra humör. Det var fest från det att alla klev in genom dörren och en väldigt bra stämning hela kvällen.

Motiveringar i korthet

Årets företagare 2022: Dalacc by EE. Genom att väva samman sitt digitala koncept med kompetenta medarbetare, vid en väl-tajmad tidpunkt, har Rose-Marie Engström och Mattias Ericson lyckats med konststycket att växa både snabbt och med stor kvalitet.

Årets Prestation 2022. Ludvika Djurbutik: Camilla och Susanna tillgodoser tillsammans med sin personalstyrka djurens och kundens behov med värdskap, kunskap och ett genuint intresse, vilket ger nöjda kunder från hela Dalarna. Ett vinnande koncept, helt enkelt.

Ludvika Djurbutik vann pris för Årets prestation. Foto: Carina Heed

Årets Köpupplevelse 2022. Gamla Brukskontoret: Besöket är en upplevelse i sig med hemtrevlig och smakfull inredning som blandas upp med fantastisk service.

Årets Ludvikaprofil 2022: Jan ”Janne” Norrgo. Årets Ludvikaprofil är en genuin föreningsmänniska med hjärtat på rätta stället, som hjälper andra med självklarhet, utan att förvänta sig någonting tillbaka. Janne har beskrivits som ”alla föreningars drömmedlem” och är en sann förebild. Föreningslivet har blivit en livsstil och det är inte för intet, som Lions President kallar Janne för självaste ”Mr. Lions”.

Jan ”Janne” Norrgo utsågs till Årets Ludvikaprofil. Foto: Carina Heed

Årets Nya Företag 2022: Mindu Sweden AB. Idag finns uppdrag med stora aktörer inom branschen som till exempel LKAB och uppdragen ökar kontinuerligt. Man har sedan starten lyckats bygga ett starkt bolag som får förtroende från stora uppdragsgivare och man visar god lönsamhet.

Facebook

Läs senaste numret av Lokalt i !

Artiklarna i E-tidningarna går även att lyssna på!

ANNONS