ANNONS

Hårdrocksbjässen Hammerfall presenteras nu som bokad till sommarens upplaga av Sabaton Open Air på Lugnet i Falun.
Foto: Dreamstime

Hammerfall klara för Sabaton Open Air

FALUN. Hårdrocksgiganterna Hammerfall spelar på Sabaton Open Air i sommar. Den Joacim Cans-frontade kvintetten utgör ytterligare ett lika namnkunnigt som eldfängt tillskott i festivalens peppade comeback i augusti månad.

Festivalen meddelar den riffrafflande nyheten i jublande ordalag via sina digitala domäner.
Och det är ett Hammerfall med såväl grundmurad historia som hetlevrat tillika purfärskt album i nypan som återvänder till Sabaton Open Air.

Den nu tolv album och mängder av övriga releaser starka diskografin säkrar en lika hårig som headbangarhärlig och hårdrockshyllande repertoar på en festival som sätter Lugnet i gungning under fyra sommardagar och närmare bestämt 3–6 augusti.

– Vi höjer en skål till det faktum att dessa metalhjältar återigen kommer till oss med fanan vajandes i vinden, hälsar festivalledningen via evenemangets sociala medier.
Och fortsätter:
– Med färsk platta i bagaget kombinerat med välkända hitlåtar kan vi utlova både nya låtar och allsång.

I en salut från Hammerfall-vokalisten Joacim Cans framhåller han via samma kanaler att bandet är “extremt peppade att återvända till Sveriges hjärta och Sabaton Open Air efter den senaste succén 2017.”

Arrangörerna upplyser vidare också om att biljetter kirras via festivalwebb tillika Tickster, och man inflikar även att köpta biljetter till 2020 och 2021 års på grund av pandemin inställda festivaler alltjämt gäller.

Facebook

ANNONS

ANNONS