ANNONS

“Vi hoppas att det lugnat ner sig lite tills i maj; annars får vi ta ett nytt beslut senare”, säger Gösta Bergström som är ordförande i Företagarna i Ludvika och samordnare för Företagsgalan.
Foto: Karin Diffner

Företagsgalan skjuts upp

LUDVIKA. Företagsgalan i Ludvika skjuts upp till den 14 maj. – Vi har fått de flesta bitarna på plats nu, säger samordnaren Gösta Bergström.

Företagsgalan i Ludvika skulle ha hållits den 19 februari. Men efter de nya covidrestriktionerna som införts så har ansvariga fattat beslut om att skjuta upp galan – i nästan tre månader.
– Vi hade kanske kunnat genomföra den i april, men vi skjuter på det några veckor för att gardera oss, säger samordnaren Gösta Bergström.
Efter ett intensivt arbete har det mesta delarna nu bokats om till den 14 maj. Platsen blir Folkets hus, Mats Ingels ska vara konferencier, Kantina står för mat och Småstadsliv för underhållningen – precis som det var tänkt.
– Vad som vi inte är har fått klartecken än är DJ:n Lasse Mix Andersson och pianobar med Sigge, men kan inte de så får vi hitta någon annan, säger Bergström.
Har ändringarna medfört stora kostnader?
– Nej, jag kände på mig det här och vi var kloka nog att inte göra utskick till alla företagare i mellandagarna. Det hade annars kostat 30 000 kronor.

Facebook

ANNONS

ANNONS