ANNONS

Alive Festival väntar på grund av pandemin med premiären för Borlänges nya sommarfest till 2022. “Nu fortsätter vi jobba hårt mot att göra Alive Festival ännu bättre”, hälsar man alla biljettköpare och festivalintressenter.
Foto: Dreamstime

Alive pausar musikfestens premiär till 2022

BORLÄNGE/DALARNA. Borlänges nya musikfestival Alive har hållit hoppets låga vid liv in i det sista. Nu tvingas man dessvärre skjuta på premiären för kalaset till nästa sommar, på grund av pandemin. I stället för besvikelse över nuläget torgför man dock hellre pepp för vad som komma skall. – Nu fortsätter vi jobba hårt mot att göra Alive Festival ännu bättre tills vi ses den 7-9 juli 2022, meddelar man.

Alive Festival meddelar under onsdagens morgon alla biljettköpare att man till följd av pandemins begränsningar väntar med premiärfesten till nästa sommar, 2022.

– Som vi hoppades, drömde och längtade efter en festivalsommar i Borlänge city i år, men vi måste på grund av de rådande omständigheterna kring covid-19 ställa in årets festival, formulerar sig vemodiga men samtidigt beslutsamt entusiastiska arrangörer.
Och framhåller en i musikens tecken positivt laddad övertygelse inför vad som ska bli en sprakande återkomst för Borlänge på festivalkartan.
– Nu blickar vi fram mot en fantastisk och härlig festivalsommar 2022 i stället, hälsar man med eftertryck.

Samtliga innehavare av festivalplåt erbjuds nu tack vare Alives biljettlösning “Tryggt biljettköp” via Tickster att antingen få pengarna tillbaka eller behålla giltig biljett till nästa sommars galej.
Festivalgeneralen Patrik Ekman:
– Vi tog en tidig kontakt med Tickster och skapade konceptet “Tryggt biljettköp” som ger köpta biljetter full återbetalning. Arbetet med att ge våra underbara biljettköpare pengarna tillbaka är nu i gång.

Biljettintresset har av festivalkrafter tidigare bekräftats som över förväntan stort, och Ekman uttrycker glädje över responsen.
– Det känns helt fantastiskt med den stöttning och engagemang som finns i Borlänge. Vi alla vill att en festival ska bli av och vårat engagemang i Borlänge är långsiktigt. Nu längtar vi till nästa år och hoppas och tror att vi är tillbaka till något som liknar ett vanligt nöjesliv, redogör Ekman.

Sammanfattningsvis formar Alive en taggad förvissning om vad som framöver komma skall:
– Vårt allra varmaste tack till alla som har köpt biljett, våra partners, alla artister och ideella krafter. Alla som har trott på oss hittills.
– Nu fortsätter vi jobba hårt mot att göra Alive Festival ännu bättre tills vi ses den 7-9 juli 2022 i Borlänge city. Följ oss gärna på resan framåt i våra sociala medier och nyhetsbrevet, saluterar man i sin kommuniké.

Facebook

ANNONS

ANNONS